Hexyl-R-complex en de spotoplossing voor een ongelijkmatige teint

Om ervoor te zorgen dat de huid veerkrachtig is tegen beschadiging, moet een dagelijkse huidverzorging worden gehandhaafd die de huidolie en het vocht in balans houdt, hyperpigmentatie voorkomt en beschermt tegen omgevingsfactoren. Na zeven jaar wetenschappelijk onderzoek en 1.000 bestudeerde moleculen, heeft RoC Hexyl-R Complex ontwikkeld en geperfectioneerd als een zeer functionerend, multi-heilzaam ingrediënt voor een totaaloplossing die zorgt voor een meer egale teint.

 

Ten eerste, de magere op vet en olie.


De huid gebruikt vetten, die van nature voorkomende lipiden zijn, om zichzelf te beschermen tegen externe agressors. Vetten helpen de huid om vocht vast te houden, helpen bij het herstel van de huid en helpen voorkomen dat ongewenste onzuiverheden het lichaam binnendringen.

Omdat Hexyl-R een van nature voorkomend lipide is, kan de huid het gemakkelijk herkennen en een manier vinden om dit ingrediënt te gebruiken om ouderdomsvlekken aan te pakken voor een meer stralende en gelijkmatige teint. Hexyl-R bevat ook adstringerende eigenschappen, de sleutel tot het verwijderen van overtollige oliën die verder gaan dan wat uw huid nodig heeft. Als de huid niet wordt verzwaard door de overproductie van oliën, kan deze een beter evenwicht bewaren.

Om te begrijpen hoe u ouderdomsvlekken effectief kunt behandelen, is het belangrijk om eerst te begrijpen waar ze vandaan komen en hoe uw huid zich gedraagt.

 

Het verschijnen van ouderdomsvlekken.

Sommige huidverkleuringen kunnen het gevolg zijn van genetica of hormonale veranderingen, ongeacht blootstelling aan de zon. Ouderdomsvlekken kunnen optreden als er een verhoogd aantal melanine-producerende cellen, melanocyten genaamd, in de huid aanwezig is. Wanneer de melanocytenpaden defect zijn, creëren ze ongelijke melaninespiegels, die verschijnen als ouderdomsvlekken op het huidoppervlak. Naarmate we ouder worden, komt de vorming van vlekken op het huidoppervlak vaker voor en is een gerichte behandeling vereist, zoals de Hexyl-R-technologie van RoC. Hexyl-R werkt om de intensiteit en het algehele uiterlijk van ouderdomsvlekken effectief te verminderen.

 

Blootstelling aan de zon en donkere vlekken.

Wat ervoor zorgt dat de huid donkerder wordt en gepigmenteerd wordt, is een overproductie van melanine. Melanine geeft niet alleen huid, ogen en haar hun kleur, melanine is ook het natuurlijke, ingebouwde verdedigingsmechanisme van uw huid om te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Na verloop van tijd, als gevolg van een verhoogde melanineproductie, beginnen zich vlekken te vormen, die na verloop van tijd vaak groter en duidelijker worden. Sommige donkere vlekken worden onmiddellijk gevormd, terwijl andere verschijnen jaren na langdurige, onbeschermde blootstelling aan UV-stralen. In combinatie met een dagelijkse SPF kan Hexyl-R van RoC helpen om hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint te verminderen.