WAT IS Hexyl-R Complex™?

Lees verder over het krachtige ingrediënt met zichtbare antiverouderingsresultaten.

Na 7 jaar onderzoek en meer dan 1.000 bestudeerde moleculen, ontdekten RoC® Huidverzorgingswetenschappers één molecuul dat de 5 belangrijkste tekenen van huidveroudering aanpakt voordat ze zichtbaar worden. Die baanbrekende ontdekking leidde tot de ontwikkeling van de Hexyl-R Complex™ -technologie.

KOOP Hexyl-R Complex™

HOE WERKT HET HEXYL-R COMPLEX™ OP DE HUID?

De Hexyl-R Complex ™ -technologie pakt de huid anders aan dan veel andere ingrediënten die veroudering tegengaan. Het is een van nature voorkomend lipide, waarvan klinisch is bewezen dat het vier keer effectiever is bij het zichtbaar verbeteren van de huidskleur dan een toonaangevend ingrediënt, zelfs het uiterlijk van ouderdomsvlekken. Het werkt om de huidskleur zichtbaar te verbeteren, maar heeft ook antioxidanten en samentrekkende eigenschappen. Dit multifunctionele ingrediënt zorgt dus voor een meer egale teint en beschermt ook tegen zichtbare tekenen van veroudering (d.w.z. fijne lijntjes en rimpels) voor een betere huidkwaliteit.

Klinisch bewezen resultaten

RoC's gepatenteerde Hexyl-R Complex™ egaliseert de huidskleur en bevat antioxidanten ter verdediging tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

• Vermindert zichtbaar donkere en ouderdomsvlekken

• Pakt het uiterlijk van een slappe huid aan en wordt zichtbaar gelift

• Herstelt vocht voor meer hydratatie van de huid

• Maakt fijne lijntjes en rimpels glad

• Verbetert zichtbaar de uitstraling door tegen omgevingsstress te beschermen

KOOP Hexyl-R Complex™
PRODUCTEN