RoC® HUIDVERZORGING
ONS VERHAAL

De belofte van zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.

RoC® heeft vanaf 1957 een revolutie ontketend in de huidverzorgingswereld. Dr. Jean-Charles Lissarrague, een Franse apotheker bij de apotheek Rogé Cavaillès, was namelijk de eerste die hypoallergene huidverzorgingsformules creëerde. Dit was de start van vele samenwerkingen met dermatologen om zo veilige en effectieve producten voor hun patiënten te bieden. Dr. Lissarrague geloofde in innovatieve huidverzorgingsoplossingen, gebaseerd op de  wetenschap en met als doel vrouwen te helpen er op elke leeftijd op hun best uit te laten zien en zich goed te laten voelen.


Dit is al meer dan 60 jaar de basisfilosofie van RoC® en inspireert tot op de dag van vandaag met een scala aan primeurs. Denk aan de eerste SPF-zonnebrandcrème die proactief tekenen van veroudering voorkomt en denk aan de eerste methode om retinol te stabiliseren.
Door retinol met andere ingrediënten te combineren zoals vitamine E en door innovatieve verpakkingen te gebruiken, maakte RoC® retinol voor dagelijks gebruik mogelijk. Tegenwoordig is in de geschiedenis van huidverzorging retinol nog steeds een van de grootste ontdekkingen tegen veroudering.

Wetenschappelijk vervaardigd &
klinisch bewezen

Elk RoC®-product is wetenschappelijk vervaardigd en getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze hoofdwetenschappers onderzoeken tot duizend ingrediënten voordat ze tot de ideale formule komen. Zodra deze is gemaakt, volgt er een grondige testfase om de veiligheid en effectiviteit te bepalen.


RoC® is zelfs een van de weinige fabrikanten die een eenjarig klinisch onderzoek heeft uitgevoerd waaruit blijkt dat de voordelen van RoC® retinol niet afnemen maar juist effectiever zijn bij langdurig gebruik.

Meer Over Retinol

Bekroonde
effectiviteit

Waarom deze rigoureuze aanpak? Vanwege onze toewijding aan jou.
We komen onze beloften na; zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.

Onze innovatieve producten worden jaar in jaar uit erkend door marktleiders, dermatologen en beauty experts voor de beste doeltreffendheid in hun klasse. We geloven dat het onze innovatieve, wetenschappelijke benadering van huidverzorging is die de lat hoog legt voor onze bekroonde producten.

Bestsellers kopen

Geschiedenis die
vooruitkijkt

We hebben wellicht het eerste hypoallergene product, de eerste zonnebrandcrème en de eerste vrij verkrijgbare retinol ontwikkeld, maar dat is nog maar het begin. We blijven onderzoek doen, heruitvinden en innoveren om nieuwe formules te ontwikkelen. Door voort te
bouwen op ons verleden en naar de toekomst te kijken, willen we jou helpen om op elke leeftijd op je best te zijn.

Bekijk alle producten