RoC® HUIDVERZORGING
ONS VERHAAL

De belofte van zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.

RoC® heeft de huidverzorging sinds 1957 gerevolutioneerd, toen Dr. Jean-Charles Lissarrague, een Franse apotheker bij de apotheek Rogé Cavaillès, de eerste hypoallergene huidverzorgingsformules creëerde. Dit was de eerste van vele samenwerkingen met dermatologen om ze veilige en effectieve producten voor hun patiënten te bieden. Dr. Lissarrague geloofde in innovatieve huidverzorgingsoplossingen, gebaseerd op wetenschap, om vrouwen te helpen er op elke leeftijd op hun best uit te laten zien en zich goed te voelen.

Dit is al meer dan 60 jaar de basisfilosofie van RoC® en inspireert een geschiedenis van primeurs. De eerste SPF-zonnebrandcrème die proactief tekenen van veroudering voorkomt en de eerste die een methode ontdekt om retinol te stabiliseren. Door retinol met andere ingrediënten te combineren zoals vitamine E en door innovatieve verpakkingen te gebruiken, maakte RoC® het voor dagelijks gebruik mogelijk. Tegenwoordig is retinol nog steeds een van de grootste ontdekkingen tegen veroudering in de geschiedenis van huidverzorging.

Wetenschappelijk vervaardigd &
klinisch bewezen

Elk RoC®-product is wetenschappelijk vervaardigd en getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze hoofdwetenschappers onderzoeken tot 1.000 ingrediënten voordat ze tot de ideale formule komen. Zodra de formule is gemaakt, wordt deze grondig getest om de veiligheid en effectiviteit te bepalen.

RoC® is zelfs een van de weinige fabrikanten die een eenjarig klinisch onderzoek heeft uitgevoerd waaruit blijkt dat de voordelen van RoC® RETINOL niet afnemen - het wordt zelfs effectiever bij langdurig gebruik.

Meer Over Retinol

Bekroonde
effectiviteit

Waarom zijn we aan deze rigoureuze aanpak toegewijd? Vanwege onze toewijding aan u. We komen onze beloften na - zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.

Onze innovatieve producten worden jaar in jaar uit erkend door marktleiders, dermatologen en schoonheidsredacteurs voor hun beste doeltreffendheid in hun klasse. We geloven dat het onze innovatieve, wetenschappelijke benadering van huidverzorging is die de lat heeft gelegd voor onze bekroonde producten en deze blijft verhogen.

Bestsellers kopen

Geschiedenis die
vooruitkijkt

We hebben wellicht het eerste hypoallergene product, de eerste zonnebrandcrème en de eerste vrij verkrijgbare Retinol ontwikkeld, maar dat is nog maar het begin. We blijven onderzoek doen, heruitvinden en innoveren om nieuwe formules te ontwikkelen. Door voort te bouwen op ons verleden en naar de toekomst te kijken, willen we u helpen om op elke leeftijd op uw best te zijn.

Bekijk alle producten