Wat kan RoC® vitamine C voor uw huid doen?

Ontdek de vele voordelen van dit sterke huidverzorgingsingrediënt.

Wat is vitamine C?

Vitamine C is een van de meest effectieve antioxidanten die meerdere tekenen van veroudering aanpakt, met name dofheid. Het is bewezen dat het verheldert, de elasticiteit verbetert, de huidtint egaliseert en fijne lijntjes en rimpels verzacht. Met zijn antioxiderende eigenschappen beschermt en beschermt het de huid ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, wat dit ingrediënt een multi-tasking krachtpatser maakt.

KOOP ROC® VITAMINE C

WAAROM HEBBEN WE VITAMINE C IN ONZE HUIDVERZORGING NODIG?

Hoewel vitamine C in de natuur voorkomt, produceren we het van nature niet in ons lichaam. Hoewel we vitamine C in onze voeding kunnen opnemen, moeten we het ook lokaal toedienen om de echte voordelen voor de huid te ervaren. Door vitamine C in onze huidverzorgingsroutine op te nemen, begint de huid er stralender en strakker uit te zien. Vitamine C kan ook toekomstige tekenen van veroudering helpen voorkomen.

HOE IS ROC® VITAMINE C VERSCHILLEND?

RoC-onderzoek heeft uitgewezen dat vitamine C het meest effectief is in combinatie met andere antioxidanten. Met dit in gedachten heeft RoC een 10% vitamine C-mengsel ontwikkeld dat overloopt van potentie. Deze mix combineert vitamine C in zijn ware vorm, ascorbinezuur, met complementaire antioxidanten voor maximale verheldering en verstrakking van de huid die zich kan verdedigen tegen oxidatieve stressoren.

Klinisch bewezen resultaten

De Revive + Glow-collectie van RoC is samengesteld met een 10% vitamine C-mengsel voor een glimmende, stralende, strakkere huid.

De gecombineerde kracht van sterke ingrediënten zoals RoC® Vitamine C + stimulerende Nonapeptide-1 + geavanceerde hydrators voeden klinisch bewezen resultaten.

100% van de vrouwen van alle huidtypes en huidtinten zagen in slechts 4 weken een helderdere, strakkere huid.

De Revive + Glow-collectie van RoC biedt:

• Directe helderheid

• Zichtbaar strakkere huid

• Verbeterde elasticiteit

• Egalere huidskleur

• Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels