WAT MAAKT
ROC® RETINOL ANDERS?

Ontdek de baanbrekende technologie achter RoC® Retinol

WAT IS RETINOL?

Retinol is het gouden standaardingrediënt in huidverzorging, constant door dermatologen aanbevolen en geprezen om zijn transformerende effecten op de huid. Retinol is een retinoïde, een derivaat van vitamine A, dat van nature in de huid voorkomt. Retinol werkt door het vernieuwingsproces van de huid te stimuleren en helpt tekenen van veroudering, waaronder lijntjes en rimpels, een slappe huid en een ongelijkmatige textuur, te verminderen.

KOOP ROC®RETINOL

Waarom Retinol

RoC was de eerste die de methode ontdekte om Retinol te stabiliseren door het te combineren met andere ingrediënten, zoals vitamine E en zuurstofboosters, om het veilig en effectief voor dagelijks gebruik te maken. RoC perfectioneert deze formule al meer dan 27 jaar met meer dan 100 klinische onderzoeken, 75 veiligheidsonderzoeken en 35 patenten. Elke formule is wetenschappelijk vervaardigd en klinisch getest om de beste kwaliteit en werkzaamheid te garanderen.

Wat doet RoC® Retinol
voor uw huid?

Van RoC®-producten is klinisch bewezen dat ze snel werken en in de loop van de tijd cumulatieve resultaten blijven opleveren. RoC is zelfs een van de weinige huidverzorgingsmerken die een eenjarig klinisch onderzoek hebben afgerond, waaruit blijkt dat de voordelen van RoC® Retinol-formules in de loop der tijd toenemen en niet afnemen. Jaar in, jaar uit worden RoC-formules door dermatologen aanbevolen en erkend door marktleiders.

Klinisch bewezen resultaten

De gepatenteerde Retinol-technologie van RoC helpt de celvernieuwing te versnellen om oude, matte huidcellen te verwijderen en levert echte resultaten op voor een levendiger, jonger ogende huid.


RoC® Retinol is uniek geformuleerd om goed door de huid te worden verdragen.

Bestsellers kopen
Key Sign Banner

Verpakkingen die de potentie behouden

De RoC® Retinol-formules zijn ondergebracht in verpakkingen die de blootstelling van het product aan licht en lucht beperken om de integriteit van de formule te behouden voor maximale werkzaamheid. De RoC® Retinol-verpakking omvat ondoorzichtige buisjes, biologisch afbreekbare capsules voor eenmalig gebruik en ondoorzichtige glazen potjes en flesjes.

Key Sign Banner

Niet alle retinoïden zijn gelijk vervaardigd

Retinol is een van de meest effectieve vormen van retinoïden die u zonder recept kunt krijgen. RoC® Retinol-producten zijn er in verschillende formules, zodat u ze naadloos in uw huidverzorgingsroutine kunt opnemen. Ervaar de krachtige resultaten van RoC® Retinol en zie een zichtbaar gladdere, gelift en jonger uitziende teint.

Hoe retinol te gebruiken

Of u nu nieuw bent met Retinol of het al eerder heeft gebruikt, zie onderstaande tips om dit krachtige ingrediënt soepel in uw programma op te nemen.

FREQUENTIE

NIEUWE RETINOL-GEBRUIKERS: Begin om de dag met het gebruik van ons Retinol-product om de reactie van uw huid te evalueren, en voer het daarna geleidelijk op totdat u uw ideale huidverzorgingsroutine vindt.

ERVAREN RETINOL-GEBRUIKERS: Hoewel u wellicht voldoende tolerantie voor Retinol heeft opgebouwd, raden we u aan om de reactie van uw huid op nieuwe producten in de gaten te houden en indien nodig uw gebruik aan te passen totdat u uw ideale huidverzorgingsroutine vindt.

BESCHERMING

Breng overdag een zonnebrandcrème van SPF15 of hoger aan terwijl u een RoC® Retinol-product gebruikt.

KOOP ROC® RETINOL