WAT MAAKT
ROC'S HYALURONZUUR BETER DAN DE REST?

Lees verder over de innovatieve technologie achter RoC's hyaluronzuur.

WAT IS HYALURONZUUR?

Hyaluronzuur is een natuurlijk molecuul dat essentieel is voor de hydratatie van de huid en het vermogen heeft om water aan te trekken. Net als een spons houdt het vocht vast voor een zichtbaar voller, gladder en gezonder uiterlijk.

ZOEK NAAR ROC HYALURONZUUR

WAAROM HYALURONZUUR?

Uw huid produceert van nature hyaluronzuur, waardoor uw huid voller en gehydrateerd blijft. Naarmate u ouder wordt, daalt uw natuurlijke hyaluronzuurniveau elk jaar met 2%, wat leidt tot meer uitgesproken lijntjes en rimpels. De hyaluronzuurformules van RoC vullen het HA-gehalte in de huid aan voor een zichtbaar vollere en stevigere teint.

ROC'S HYDRATEER + OPVUL SERUM CAPSULE TECHNOLOGIE LEVERT:

•Een zichtbaar vollere huid in slechts 1 nacht.

•Na 1 week had 100% zichtbaar minder lijntjes en rimpels en een 2-voudige verbetering van het hydratatieniveau van de huid.

•Na 4 weken had 91% een steviger uitziende huid.

NU WINKELEN

DAGELIJKS HYDRATEREN + OPVULLEN VAN VOCHTINBRENGENDE SPF30

PROBLEEM: Blootstelling aan de zon en vervuiling versnellen het verlies van hyaluronzuur, waardoor de huid droog aanvoelt en rimpels meer zichtbaar zijn.OPLOSSING: Een hydraterend zonnefilter dat de vochtbarrière van de huid helpt te herstellen en beschermt tegen schadelijke UVA/UVB-stralen.

HYDRATERENDE EN OPVULLENDE OOGCRÈME

PROBLEEM: De huid rond de ogen is erg dun, met minder vochtreservoirs en een verminderd vermogen om vocht vast te houden.

OPLOSSING: Een hydraterende oogcrème die de droge huid rehydrateert om lijntjes glad te strijken en de oogcontour te stimuleren.