Van RoC® Retinol is klinisch bewezen dat het uw dagelijkse
huidverzorgingsprogramma een boost geeft

 

Retinol is het belangrijkste ingrediënt dat door dermatologen wordt aanbevolen om de tekenen van huidveroudering te vertragen en om een jeugdige uitstraling te behouden. RoC® Retinol gaat een tandje hoger door klinisch bewezen, gepatenteerde technologie met verbeterde verdraagbaarheid, effectiviteit en betere resultaten na verloop van tijd.

 

Hoe de huid profiteert van dagelijks retinolgebruik.

Retinol is een vorm van vitamine A die van nature voorkomt in de menselijke huid. Bij regelmatig gebruik bij een plaatselijke behandeling kan het de stevigheid van de huid helpen verbeteren, fijne lijntjes en diepe rimpels zichtbaar verminderen - en zelfs het uiterlijk van kraaienpootjes en donkere kringen in het gebied rond de ogen helpen verminderen.

 

Het verschil met RoC® Retinol..

RoC® was de eerste die retinol meer dan 25 jaar geleden stabiliseerde. Met meer dan 100 klinische onderzoeken, waaronder 75 veiligheidsonderzoeken en meer dan 35 patenten, is klinisch bewezen dat RoC® Retinol de anti-veroudering, pro-skin gezondheidsvoordelen van retinol levert met minimale irritatie.

Als leiders in retinol wilden we een aantal van de veel voorkomende misvattingen over retinolgebruik helpen oplossen.

 

Feit: hoe eerder u retinol in uw programma opneemt, hoe beter.

Vanaf je twintigste begint je huid collageen te verliezen. Het eerder in het leven opnemen van retinol in een dagelijks huidverzorgingsprogramma is de sleutel tot het behoud van een jeugdig ogende huid. Door het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te stimuleren, kan een dagelijks programma met RoC® Retinol het verschijnen van meerdere tekenen van veroudering vertragen - inclusief zichtbare fijne lijntjes en rimpels, terwijl het helpt om de elasticiteit te behouden.

 

Feit: RoC®-programma's zijn zo ontworpen dat u meerdere producten in lagen kunt aanbrengen.

Het is een veel voorkomende misvatting dat alle retinol irriterend is voor de huid en alleen 's nachts in één enkele behandeling mag worden gebruikt. RoC® Retinol is uniek geformuleerd om goed te worden verdragen door de huid - en om zowel in de ochtend als in de avond gelaagd te worden. Bovendien helpen andere heilzame actieve stoffen in de gepatenteerde mix van onze formules om vocht, olie en lipiden in balans te houden om te beschermen tegen de gevoeligheid die vaak voorkomt bij retinolgebruik. Door een algehele omgeving te creëren voor een gezonde, evenwichtige huid om te gedijen, helpen RoC®-formules veel voorkomende bijwerkingen, waaronder roodheid en schilfering, voorkomen.

 

Feit: niet alle retinols zijn hetzelfde gemaakt.

Hoewel retinol een van de krachtigste anti-verouderingsingrediënten is die er zijn, is het ook een van de meest onstabiele. Blootstelling aan lucht, licht en warmte kan de potentie van retinol verminderen en zelfs volledig ineffectief maken. Als gevolg hiervan verliezen veel huidverzorgingsproducten die retinol bevatten hun effectiviteit zodra u de fles opent. RoC® heeft manieren geperfectioneerd om RoC® Retinol gedurende de tijd stabiel te houden met meer dan 35 wereldwijde patenten op zijn stabiliserende technologieën, zijn unieke formuleringen en toedieningssystemen voor duurzame werkzaamheid en superieure tolerantie.

 

Feit: We innoveren voortdurend onze formules om nieuwe manieren te vinden om retinol te gebruiken.

Als pionier op het gebied van retinol streven we er altijd naar om innovaties op het gebied van antiveroudering vooruit te helpen. Van onze nieuwste innovatie, RoC® Retinol Correxion® Line Smoothing Night Serum Capsules, is klinisch bewezen dat ze het uiterlijk van lijntjes en rimpels verminderen in slechts één nacht. Deze baanbrekende formule wordt geleverd in biologisch afbreekbare capsules voor eenmalig gebruik om de meest verse, krachtigste dosis retinol in te sluiten en maximale potentie en werkzaamheid te garanderen.